Deney Açıklaması :Girilmedi
Bağlı Olduğu Birim/Bölüm/Laboratuvar : Kimya-Metalurji Fakültesi > Gıda Mühendisliği Bölümü > GIDA KİMYASI VE KALİTE KONTROLÜ ARAŞTIRMA LABORATUVARI
Turkak Deney Alanı : Kimyasal Testler ve Analitik Kimya Deneyleri
Turkak Uzmanlık Alanı : Gıdalar ve gıda ürünleri
İstenilen Numune Özellikleri : Girilmedi
Numune Hazırlık Yöntem Tipi : Girilmedi
Adı | Firma/Markası | Modeli | Birimi | Cihaz Sorumlusu |
---|---|---|---|---|
ETÜV | OV | 160/CLAD/F/EC/DI | Kimya-Metalurji Fakültesi | Prof.Dr. Beraat Özçelik |
SANTRİFÜJ | HETTICH | EBA-20 | Kimya-Metalurji Fakültesi | Prof.Dr. Beraat Özçelik |
SPEKTROFOTOMETRE | SYNERGY HT | HT | Kimya-Metalurji Fakültesi | Prof.Dr. Beraat Özçelik |
SU BANYOSU | NEW BRUNSWICK | C76 | Kimya-Metalurji Fakültesi | Prof.Dr. Beraat Özçelik |
VORTEKS | VWR | VV3 | Kimya-Metalurji Fakültesi | Prof.Dr. Beraat Özçelik |