Deney Açıklaması :Gıda örneklerindeki toplam antioksidan kapasitenin belirlenmesi için kullanılır.
Bağlı Olduğu Birim/Bölüm/Laboratuvar : Kimya-Metalurji Fakültesi > Gıda Mühendisliği Bölümü > GIDA KİMYASI VE KALİTE KONTROLÜ ARAŞTIRMA LABORATUVARI
Turkak Deney Alanı : Kimyasal Testler ve Analitik Kimya Deneyleri
Turkak Uzmanlık Alanı : Gıdalar ve gıda ürünleri
İstenilen Numune Özellikleri : Özel bir beklenti bulunmamaktadır.
Numune Hazırlık Yöntem Tipi : Girilmedi
Adı | Firma/Markası | Modeli | Birimi | Cihaz Sorumlusu |
---|---|---|---|---|
Analitik Terazi | ADAM NIMBUS | NIMBUS | Kimya-Metalurji Fakültesi | Dr.Öğr.Üyesi Gülay Özkan |
Buz Makinesi | HOSHIZAKI | Hoshizaki | Kimya-Metalurji Fakültesi | Dr.Öğr.Üyesi Gülay Özkan |
Buzdolabı | VESTEL | BZP-M1203 W | Kimya-Metalurji Fakültesi | Dr.Öğr.Üyesi Gülay Özkan |
Derin Dondrucu | DAIHAN | Daihan | Kimya-Metalurji Fakültesi | Dr.Öğr.Üyesi Gülay Özkan |
Sıvı Azot Tankı | STATEBOURNE | CryoLab 50 | Kimya-Metalurji Fakültesi | Dr.Öğr.Üyesi Gülay Özkan |
Adı Soyadı:Dr.Öğr.Üyesi Gülay Özkan