Laboratuvar Bilgisi: GIDA MİKROBİYOLOJİSİ HAZIRLIK LABORATUVARI
Birimi: Kimya-Metalurji Fakültesi
Bölümü: Gıda Mühendisliği Bölümü
Laboratuvar Tipi: Bölüme Bağlı Laboratuvar
Uzmanlaşma Tipi: Merkezi
Kullanım Tipi: Girilmedi
UAK Temel Alan Adları: Mühendislik
UAK Bilim Alan Adları: Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
UAK Anahtar Kelime Adları: Gıda Biyoteknolojisi, Fermantasyon Teknolojisi, Gıda Mikrobiyolojisi
İTÜ Dışına Hizmet Verme Durumu
Adı | Firma/Markası | Modeli | Birimi | Cihaz Sorumlusu |
---|---|---|---|---|
OTOKLAV | HIRAYAMA | HA30 | Kimya-Metalurji Fakültesi | Dr. Ayşe Saygün |
MANYETİK KARIŞTIRICI | KERMANLAR | RCA | Kimya-Metalurji Fakültesi | |
HASSAS TERAZİ | METTLER | AJ-150-L | Kimya-Metalurji Fakültesi |
Adı Soyadı: Dr. Ayşe Saygün
Rol: Teknik Hizmet Sorumlusu
Adı Soyadı: Prof.Dr. Pervin Başaran
Rol:
İTÜ dışına hizmet veriyor mu? : Hizmet Vermiyor
İTÜ araştırmacılarına sağlanan olanak : Hizmet Alabilir ve Kullanabilir
Diğer araştırmacılara sağlanan olanak : Kullanıma ve Hizmet Alımına Kapalı
Endüstriyel ARGE amaçlı sağlanan olanak : Kullanıma ve Hizmet Alımına Kapalı
E-Posta:basaranakocakp@itu.edu.tr
Telefon: 0-212-2856039
Web Adresi: https://food.itu.edu.tr/arastirma/laboratuvarlar
Açık Adres: İstanbul Teknik Üniversitesi, Kimya Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Maslak, İstanbul