Laboratuvar Bilgisi: BİLEŞEN VE KONTAMİNANT ANALİZLERİ HPLC-MS-MS LABORATUVARI
Birimi: Kimya-Metalurji Fakültesi
Bölümü: Gıda Mühendisliği Bölümü
Laboratuvar Tipi: Araştırma Merkezi Laboratuvarı
Uzmanlaşma Tipi: Tematik
Kullanım Tipi: Girilmedi
UAK Temel Alan Adları: Mühendislik
UAK Bilim Alan Adları: Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
UAK Anahtar Kelime Adları: Gıda Kimyası
İTÜ Dışına Hizmet Verme Durumu
Adı | Firma/Markası | Modeli | Birimi | Cihaz Sorumlusu |
---|---|---|---|---|
FREEZE DRYER - DONDURMALI KURUTUCU | CHRIST | ALPHA1-2LD | Kimya-Metalurji Fakültesi | Prof.Dr. Beraat Özçelik |
LC MS/MS - SIVI KROMATOGRAFİSİ KÜTLE SPEKTROMETRESİ | ABI | AB SCIEX - QTRAP3200 | Kimya-Metalurji Fakültesi | Prof.Dr. Beraat Özçelik |
RENK ÖLÇER | LOVIBOND | PFX880/L+HEATER | Kimya-Metalurji Fakültesi | Prof.Dr. Beraat Özçelik |
Adı Soyadı: Prof.Dr. Beraat Özçelik
Rol: Laboratuvar Yöneticisi
Adı Soyadı: Dr.Öğr.Üyesi Evren Demircan
Rol: Deney Personeli
İTÜ dışına hizmet veriyor mu? : Hizmet Veriyor
İTÜ araştırmacılarına sağlanan olanak : Kullanabilir
Diğer araştırmacılara sağlanan olanak : Hizmet Alabilir ve Kullanabilir
Endüstriyel ARGE amaçlı sağlanan olanak : Hizmet Alabilir
E-Posta:ozcelik@itu.edu.tr
Telefon: 05345285130
Web Adresi: http://www.food.itu.edu.tr/
Açık Adres: İTÜ Kimya Metalurji Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü, 34469 Maslak İstanbul