Deney Açıklaması :Gıda örneklerindeki şeker profillerinin belirlenmesi için kullanılır.
Bağlı Olduğu Birim/Bölüm/Laboratuvar : Kimya-Metalurji Fakültesi > Gıda Mühendisliği Bölümü > ARI MÜKEMMELİYET MERKEZİ
Turkak Deney Alanı : Enstrümantal Analizler ve İncelemeler
Turkak Uzmanlık Alanı : Gıdalar ve gıda ürünleri
İstenilen Numune Özellikleri : Özel bir beklenti bulunmamaktadır.
Numune Hazırlık Yöntem Tipi : Girilmedi
Adı | Firma/Markası | Modeli | Birimi | Cihaz Sorumlusu |
---|---|---|---|---|
Analitik terazi | KERN | KERN | Kimya-Metalurji Fakültesi | Dr.Öğr.Üyesi Gülay Özkan |
Çalkalayıcı | GFL | GFL | Kimya-Metalurji Fakültesi | Dr.Öğr.Üyesi Gülay Özkan |
Homojenizatör | IKA | IKA | Kimya-Metalurji Fakültesi | Dr.Öğr.Üyesi Gülay Özkan |
Isıtıcılı Manyetik Karıştırıcı | IKA | IKA | Kimya-Metalurji Fakültesi | Dr.Öğr.Üyesi Gülay Özkan |
Yüksek Performanslı Sıvı Kromatografi (HPLC) Cihazı | WATERS | 2695 | Kimya-Metalurji Fakültesi | Araş.Gör.Dr. Gizem Çatalkaya |
Adı Soyadı:Dr.Öğr.Üyesi Gülay Özkan
Adı Soyadı:Araş.Gör.Dr. Gizem Çatalkaya